Over venla

Mijn naam is Wendy van der Ven-Langens, moeder van 2 kinderen en een erg bezige bij. In 2016 ben ik gestopt met mijn vaste baan om meer ruimte en energie te creëren voor het volgen van mijn hart. Ik heb hierdoor een mooie praktijk neer kunnen zetten, ben enorm gegroeid als mens en heb geleerd dat ik naast spirituele coaching nog een andere kant heb die zich wil uiten.

Waar ik erg blij van wordt is anderen inzicht kunnen geven in wat nodig om je bedrijf goed te kunnen laten stromen. .
Als iemand vastloopt door bijvoorbeeld groei van haar of zijn bedrijf, door onvoldoende kennis in een bepaald aspect van de bedrijfsvoering of door innerlijke blokkades.

Ik heb zelf ervaren en ervaar dat ook bij anderen, dat het besluit om te starten vaak samenhangt met een angst om jezelf te laten zien of om jouw missie goed neer te zetten. Hierin komen voor mij 2 werelden samen want door aan het werk om jouw blokkades  met betrekking tot het manifesteren van jouw bedrijf aan te pakken, zorg je voor meer vertrouwen in jouw missie en persoonlijke groei.

Als jouw bedrijf groeit of als je tegen dingen aanloopt die niets met jouw missie te maken hebben kan het fijn zijn als er iemand even met je mee kan kijken. Met de werkervaringen die ik heb opgedaan heb ik veel praktische kennis in huis welke ik combineer met mijn intuïtie om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bedrijfs- en contactgegevens:

Venla administratieve dienstverlening
Nieuwe Markt 3b, Uden

Tel: 06-28184807
E-mail: contact@venla.nl

BTW nummer: NL14974028B01
KVK nummer: 60350601